Over ons

Reparatie Nieuwerkerk is er speciaal voor iedereen in Nieuwerkerk en omgeving. Heb jij problemen met jouw iPhone, iPad of Samsung-toestel? Wij repareren het apparaat vlot en deskundig, zodat je er gewoon op kunt wachten.

We maken onderdeel uit van Livshops, waaronder al meer dan 10 jaar ook webshops zoals Dompelaar.nl en Auto-sleutel.nl vallen. We hebben veel online ontzettend veel ervaring en zijn bovendien gespecialiseerd in reparaties.

Je kunt bij ons rekenen op een uitstekende service, een vlotte verwerking van jouw bestelling en natuurlijk de deskundigheid en expertise die je verwacht als je aan jouw iPhone, iPad of Samsung laat sleutelen.

Plaats online jouw bestelling voor een reparatie, waarmee je een afspraak maakt om bij ons langs te komen aan het Raadhuisplein 33 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Daar zorgen we er binnen 30 minuten voor dat jouw apparaat weer werkt zoals je dat gewend bent.

 

Hoe werkt het? Reparatie in 30 minuten

1. Plaats het product in bestelling
2. Selecteer de gewenste betaalmethode. Je kunt vooraf betalen met iDeal, creditcard en Apple Pay of contant en met PIN bij ons op de reparatielocatie.
3. Voer je gegevens in en plan een afspraak in onze agenda. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de gemaakte afspraak.

Wat kun je van onze reparatie verwachten?

1. Kom voor de afspraak langs op onze reparatielocatie aan het Raadhuisplein 33 in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Tip: je kunt gewoon gratis voor de deur parkeren.
2. Onze monteur ontvangt je en neemt de reparatie met je door.
3. We repareren jouw apparaat, terwijl je daar met een kop koffie of thee op kunt wachten.
4. Na circa 30 minuten is jouw toestel gerepareerd. Reparatie geslaagd!

Kom je liever zonder online bestelling bij ons langs? Dat kan ook. Bel ons voor het maken van een afspraak op telefoonnummer 085 – 016 13 32 of stuur een WhatsApp-bericht naar 06 30 48 61 51.